- mert valamivel muszáj játszani -

T1 projekt

T1 projekt

53

Törvény, útvesztő

2017. január 03. - bervas

Ha az ember nekilát egy komolyabb szintű átalakításnak, jó tudni, lehet-e használni, vizsgáztatni, rendszámozni. Ennek okán futottam egy kört az NKH-nál, a Mozaik utcában, meg egy minősítő-vizsgáló szervezetnél. Nem lettem boldog. Az összeszedett információ morzsák szerint nem lehet forgalomba helyezni a tervezett stage 2 (prototípus replika) állapotot. Akkor meg minek nekilátni egyáltalán. Annyira periférikus dolgot szeretnék, hogy a jogszabályok egyszerűen nem említik.

Most átnéztem az 5/1990 Köhém rendeletet, meg az 1991. évi LXXXII. törvény vonatkozó paragrafusait. Érdeklődtem a Mavamsznál is, várom a választ. Lehet, futok majd még egy kört az NKH-nál, ha még lesz akkor.

Kellene valamilyen jogszabály láncolatra hivatkozható út, amelyen legalizálható, amit akarok. Ha nem találok, abbahagyom a projektet.

A bejegyzés trackback címe:

https://t1projekt.blog.hu/api/trackback/id/tr8712095157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mimala 2017.03.24. 11:51:39

Miért kéne forgalomba helyezni, van már rendszáma nem? Ha segíteni kell jogszabályt magyarázni a hivatalnak, szólj.
süti beállítások módosítása