- mert valamivel muszáj játszani -

T1 projekt

T1 projekt

63

Mocorgás

2018. március 04. - bervas

A tavasz, ugye, meg a hormonok. Rengeteg a szabad időm este 10 után, meg a csi is áramlik, kellene kezdeni valamit a félbehagyott projekttel. Egyelőre a motor még a tárolóhelyen, de böngészem a hogyan továbbot.

Első lehetőség az egyszer már mindhárom tengelyen perselyezett blokk újra perselyezése, legalább a főtengelynél. Egynél több szakember címem van, ki tudja. Talán nyárra elkészülhet, ha valamelyik mester javíthatónak mondja.

Második lehetőség a blokkcsere. Azt mondták a környékbeli okmányirodában, szimpla adásvételi szerződés kell a blokkról, két tanúval. Adtak mintát, mutatták, mi legyen benne. Kallódó üres blokköntvény akár még akad is az ismerősi-baráti kör padlásán, kincses raktáraiban. Azonban ezek kézről-közről származnak, az adásvételi esélye közel nulla. Ismeretlen eredetű blokkról én sem adnék szívesen papírt másnak.

Egy ötletem van még. Próbálok utána járni. Egy ép furatú blokk átírása pont annyi, mint a mesterek költsége. A műszaki épp lejárt, úgyhogy most pont kisebb költség lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://t1projekt.blog.hu/api/trackback/id/tr3113714944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

petrol pet 2018.03.07. 09:56:27

Most jó ötletet adtál, arra gondoltam, hogy legközelebb, ha majd nekiveselkedem a piros motorom blokkjának, akkor inkább perselyezés helyett egy szám nélkülit kellene belepapírozni. Ha jól értem, ezt teljesen hivatalosan meg tudom majd tenni. Ilyen alkatrésznek gyártott, szám nélküli blokkok úgyis vannak, az még nem volt motorkerékpárban, tehát nem lehet gond névre venni. Szerinted?

bervas · http://mt10.blog.hu 2018.03.07. 22:19:06

A hatóságnak mindenképp kell szám a motorba. Ha nincs benne, ütnek ők AF-eset, ha jól emlékszem.
Ezzel együtt ha összebeszélünk, szerintem meg tudjuk oldani a származtatási mizériát ;-) Te is keresel számos blokkot, én is...
süti beállítások módosítása