- mert valamivel muszáj játszani -

T1 projekt

T1 projekt

62

Pihenő

2017. június 09. - bervas

Szimmering kiszedve. Jól mögénéztem, és nem kellett volna. Az a helyzet, hogy megkottyant a perselyezés. Azaz kicserélhetem a szimmeringet a gyújtás mögött, akár jó is lehet. Ugyanakkor a kihajtás oldali szimmering kompletten a perselyben lakik, így mozgó perselynél egyszerűen körüljárja a nyomás, falsol. A tisztesség kedvéért összeraktam a blokkot az új jobbos szimmeringgel. A blokk rúgásra indult, újra. A tömörségi probléma tehát legalább részben elmúlt.

Próbaúton pont olyan vacak, középen gyenge, felül rezgős volt, mint előtte. Kicsit kevésbé gyenge középen, de sokkal rezgősebb felül. Tartós üveghangon előjött még valami fals, kicsi rendszertelen ciripelés.

Egyszóval a következtetések:

  • ez a blokk döglött. Újra perselyezni nem akarom.
  • a hatályos magyar szabályozás alapján blokkcserével nem érdemes próbálkozni. Kóbor típusazonos öntvény van kazalszám, de papírja nem nagyon egyiknek sem.
  • a blokk működőképes, megy. Lehet tesztelni a vezérlés módosítás hatását, mivel az úgyis a fordulatszám tartomány tetején látszik, ha látszik.

Addig pihenő.

Közben nyár, munka újrakezdés a további fejlesztésen.

A bejegyzés trackback címe:

https://t1projekt.blog.hu/api/trackback/id/tr9212581547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

petrol pet 2017.10.25. 11:24:39

Akkor most ez a szegény motor megdeglett? Nem csodálkoznék, ha közben beleuntál volna a témába, csak valamit írhatnál a következő nagy tervekről. Mondjuk egy négyütemű Danuvia blokk, vagy ilyesmi :)

bervas · http://mt10.blog.hu 2017.10.31. 20:26:53

Nem deglett meg, csak lecsúszott harmadik helyre a prioritási listán. Közben kitörpöltem, hogyan lehet esetleg még javítani. Idő, anyag és energia valószínűleg karácsony fele lesz hozzá.
süti beállítások módosítása