- mert valamivel muszáj játszani -

T1 projekt

T1 projekt

38

A csoda egyelőre elmarad

2016. november 03. - bervas

Szél nélkül azért más a gép viselkedése. Végsebesség maradt mint volt. Tempó hegyen-völgyön menne, de valami dolog azért még mindig bujkál.

Kipucoltam a főfúvókát, 125-ös, jónak kell lennie. Visszavettem az előgyújtásból. Néztem gyertyaképet, nagyjából rendben.

dsc03561b.jpg

Itt jegyzem meg, hogy a T tank nagyon nem barátja a középgyertyás hengerfejnek. Nőgyógyász kéz és hideg motor kell, mert nagyon vacak a hozzáférés.

Ami biztos furcsa, hogy a lendkerék karistolja a deknit. Mintha csapágy vagy valami más el lenne szabadulva. Hidegen áll, minden masszív. Tartós 85 felett időnként érzem, hogy nekilát szó szerint fékezni valami, ami visszalassulásra megszűnik. Nem akartam megbontani a blokkot, de lehet, kelleni fog, ha a hidegebb idő megjön.

A bejegyzés trackback címe:

https://t1projekt.blog.hu/api/trackback/id/tr1311920937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása